Μια πνοή πριν την τελική επιλογή των φοιτητών/τριών για το έτος 2024 – 2025 στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Διοικητικής Επιστήμης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αναβάθμισης του Μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

 

Το πρόγραμμα έχει μετονομαστεί σε Χρηματοοικονομική Διοίκηση (πρώην Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων) και προσφέρει μια πληθώρα καινοτόμων μαθημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας, των επιχειρήσεων και των φοιτητών/τριών και αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τεχνολογικές, ψηφιακές και βιομηχανικές εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα.

 

Πέρα από τα βασικά μαθήματα, περαιτέρω μαθήματα όπως:

  • Σεμινάρια στις Σύγχρονες Επιχειρηματικές Προκλήσεις
  • Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης: Εφαρμογές στη Χρηματοοικονομική με Python
  • Προγραμματισμός και Μεγάλα Δεδομένα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  • Εταιρική Αναδιάρθρωση & Αποτίμηση Εταιρειών
  • Πράσινη Χρηματοδότηση & Βιώσιμες Επενδύσεις
  • Επιχειρηματική Ηθική και Διακυβέρνηση

έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα σπουδών το οποίο βρίσκεται σε ισχύ για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025.

Ολόκληρο το ανανεωμένο πρόγραμμα www.cutfams.com/msc-sti-chrimatooikonomiki-dioikisi

 

Τέλος, οι φοιτητές/τριες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν Υποτροφίες βάσει ακαδημαϊκής αριστείας, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων, προσφερόμενες σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες της αγοράς. Αυτές οι εταιρείες ταυτόχρονα παρέχουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, δίνοντας στους φοιτητές/τριες την εξαιρετική ευκαιρία να  αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και να δημιουργήσουν ισχυρά επαγγελματικά δίκτυα.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις Υποτροφίες 2024 – 2025 www.cutfams.com/ypotrofies-2024-2025

 

0

Περισσότερα

Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα 2024, Χονγκ Κονγκ: Πρώτη συμμετοχή της Κύπρου σε αυτό το σπουδαίο θεσμό που προάγει την Χρηματοοικονομική Παιδεία
Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα: Η απαιτητική διαδικασία και η επιλογή της πενταμελούς ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
8 Πλήρεις Υποτροφίες – Προώθηση της Εξωστρέφειας και της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Φοιτητών