MSc στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Αναβαθμισμένη Δομή)

2ος Κύκλος Αιτήσεων μέχρι 30 Ιουνίου

Ο κύριος στόχος του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας, στάσης και δεξιοτήτων– απαραίτητα στοιχεία για την εργασιακή επιτυχία στον τομέα της Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της χρηματοοικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων κυρίως όσον αφορά την άντληση κεφαλαίων για δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων και διοίκηση επιχειρηματικότητας που αφορά τις χρηματοοικονομικές πολιτικές μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι φοιτητές θα εξετάσουν εκτενώς τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) και σχεδίου μελέτης βιωσιμότητας (feasibility study) που αποτελεί ένα εργαλείο στο οπλοστάσιο του επιχειρηματία και θα συμβάλει στην ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας, στάσης και δεξιοτήτων που είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για επιτυχία στον τομέα διοίκησης επιχειρηματικού κεφαλαίου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν τις βασικές γνώσεις για χρηματοδότηση νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αλλά και τη χρηματοοικονομική διαχείριση εταιρειών.

Καριέρα

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να απασχοληθούν επαγγελματικά στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης, της Διοίκησης Επιχειρήσεων ως οικονομικοί διευθυντές/στελέχη ή σύμβουλοι επιχειρήσεων, αλλά και ως στελέχη σε τραπεζικούς, χρηματοπιστωτικούς και ναυτιλιακούς οργανισμούς. Ακόμη, οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι σε θέση να διεξάγουν έρευνα, αλλά και πρακτικές εφαρμογές ερευνητικών ερωτημάτων, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο.

 

Οι βασικοί στόχοι του Προγράμματος
  • Εξειδικευμένη γνώση στα Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά και Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  • Ικανότητα λύσης προβλημάτων που σχετίζονται με τους επιμέρους τομείς
  • Ικανότητα αξιολόγησης δεδομένων και λήψης αποφάσεων στρατηγικής, χρηματοοικονομικής, διοικητικής και λειτουργικής φύσεως
  • Εφαρμογή θεωρητικής γνώσης στην πράξη.

 

Χαρακτηριστικά Μεταπτυχιακού
  • Χαμηλά δίδακτρα €4.100
  • Ευέλικτη φοίτηση (full-time ή part-time)
  • Άριστες προοπτικές εργοδότησης
  • Πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης
  • Υποστήριξη στη δικτύωση
  • Εκπαιδευτικές ευκαιρίες στο εξωτερικό

 

Απορρόφηση από Αγορά Εργασίας

Επιλέξτε το μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα σας ανοίξει τις πόρτες στην καριέρα σας: Η πλειοψηφία των αποφοίτων μας απορροφήθηκε άμεσα από την αγορά εργασίας και έχει επιτύχει μεγάλη επαγγελματική ανέλιξη!

Μελλοντικά Οφέλη

To 91% των αποφοίτων μας δήλωσε ότι τα προγράμματα σπουδών του τμήματος μας τους βοήθησαν στην προσωπική τους ανάπτυξη, το 81% στη δημιουργία κοινωνικού δικτύου και το 75% στην επαγγελματική τους εξέλιξη!

Πλεονεκτήματα Μεταπτυχιακού

Πάρε την ειδίκευση που χρειάζεσαι για να ανέβεις επαγγελματικά στον κόσμο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Απέκτησε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να διοικήσεις με επιτυχία το οικονομικό μέρος της επιχείρησης και κατ’επέκτασην ολόκληρη την επιχείρηση.

Ξεκλείδωσε τη δυναμική σου και αναβάθμισε τη καριέρα σου για να ενταχθείς στην εκλεκτή ομάδα των επαγγελματιών του κόσμου της διοίκησης επιχειρήσεων.

Μάθε τον τρόπο να διαμορφώνεις οικονομικές στρατηγικές και καθόρισε την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

Προσωπικές Μαρτυρίες

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτό ήταν μια από τις πιο ωραίες ακαδημαϊκές μου εμπειρίες. Απαιτώ από ένα πρόγραμμα σπουδών να είναι υψηλών προδιαγραφών και αυτό έχει επιτευχθεί από το Τμήμα, κυρίως γιατί το περιεχόμενο του προγράμματος ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και την καινοτομία.

 

Το συγκεκριμένο MSc με έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, τόσο όσο αφορά στη μόρφωση και τις γνώσεις που απέκτησα, όσο και στην αυτοπεποίθηση μου να παρουσιάζω πράγματα μπροστά σε κόσμο, στον τρόπο σκέψης αλλά και στον τρόπο λειτουργίας μου

 

Μέσα από τον τρόπο διδασκαλίας, αλλά και από τους ίδιους τους καθηγητές μου, έμαθα να αναπτύσσω την κριτική σκέψη, να διευρύνω το τρόπο σκέψης μου και να έχω αυτοπεποίθηση να εκφράσω την άποψη μου για οτιδήποτε.

 

Θεωρώ την απόφαση μου να επενδύσω στο πρόγραμμα ως επιτυχημένη, αφού μεταξύ άλλων θετικών, με βοήθησε στην ανεύρεση εργασίας και γενικότερα στην καριέρα μου μέχρι τώρα.

Υπέβαλε τώρα την αίτηση σου και επένδυσε στο μέλλον σου με το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση!

Προθεσμία 2ου κύκλου υποβολής αιτήσεων μέχρι: 30 Ιουνίου 2024