Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2024 εκπαιδευτική εκδρομή φοιτητών/τριών στα κεντρικά γραφεία της PwC Cyprus, στην Λευκωσία. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «ΕΧΝ221 Χρηματοοικονομικά Ι» με τον συντονισμό της Λέκτορος Αναστασίας Κοπίτα του τμήματος Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Διοικητικής Επιστήμης (ΧρηΛοΔΕ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΔΙΟ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι φοιτητές/τριες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μιας από τις μεγαλύτερες, παγκοσμίως, εταιρίες παροχής υπηρεσιών λογιστικής και συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Ευχαριστούμε την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της PwC Cyprus (Ελένη Βασιλείου, Σύνθια Νικολαΐδου και Αναστασία Αμπίζα) για την ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα πρακτικής άσκησης και τις προοπτικές εργοδότησης στην PwC Cyprus.

Στην συνέχεια, οι φοιτητές/τριες ξεναγήθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο του Experience Center, στον 9ο όροφο των γραφείων της εταιρίας. Μέσα από την διάδρασή τους με νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην αγορά, οι φοιτητές/τριες ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες τάσεις και τις δυνατότητες που προσφέρουν η δημιουργικότητα, η έρευνα και η καινοτομία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Ευχαριστούμε την ομάδα του Experience Center της PwC Cyprus (Γιάννη Λαπάτα, Μαρία Σολωμού, και Δημήτρη Κωνσταντινίδη) για τις μοναδικές εμπειρίες.

0

Περισσότερα

Βίντεο: Εκπαιδευτική Επίσκεψη μεταπτυχιακών Φοιτητών στο εξωτερικό
Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα