Το κάλεσμα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, η επιλογή της ομάδας και η μεθοδική προετοιμασία συντελέστηκαν αρμονικά οδηγώντας την ομάδα στη νίκη.

Οι νικητές του Διαγωνισμού CFA Research Challenge 2024 και φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ, Θάνος Παφίτης, Παναγιώτα Ντελή – Panayiota Nteli, Άθως Οικονομίδης – Athos Economides και τον Φίλιππος Οδυσσέως – Philippos Odysseos , περιγράφουν την πορεία της ομάδας σε αυτή την επιτυχία.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τις επόμενες φάσεις του Διαγωνισμού με στόχο τον διεθνή τελικό στην Πολωνία αλλά και την εκπροσώπηση της Κύπρου στο CFA Societies Research Challenge MENA 2024 στο Ντουμπάι.

Η ομάδα καθοδηγήθηκε από τον ακαδημαϊκό σύμβουλο της Σχολής, Δρ Χριστόφορο Ανδρέου – Christoforos Andreou και τον μέντορα από τον Σύνδεσμο Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus), κ. Νικόλα Χωματένο , Ανώτερο Διευθυντή στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte.

Ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό CFA Society Cyprus – CFA Society Cyprus για την εξαιρετική διοργάνωση και την μοναδική εμπειρία που παρείχε στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Cyprus University of Technology.

Δείτε το βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube: www.youtube.com/@cut_fams .

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε απευθείας στο βίντεο:

 

0

Περισσότερα

Βίντεο: Εκπαιδευτική Επίσκεψη μεταπτυχιακών Φοιτητών στο εξωτερικό
Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα