Εκπαιδευτική Εκδρομή Μεταπτυχιακών Φοιτητών Στην Αθηνά

 

Τα Τμήματα Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Διοικητικής Επιστήμης (ΧρηΛοΔΕ) και Ναυτιλιακών (ΝΑΥ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΔΙΟ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την εκπαιδευτική εκδρομή που διοργανώνεται στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Μαρτίου 2024.

 

Η εκδρομή αποτελεί μέρος του εμπλουτισμού των γνώσεων και εμπειριών που λαμβάνουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες μέσα από τη διασύνδεση των προγραμμάτων με εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς των χρηματοοικονομικών και ναυτιλιακών στο εξωτερικό. Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι, οι φοιτητές και φοιτήτριες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της αγοράς και των πρακτικών που εφαρμόζονται από κορυφαίους οργανισμούς και μεγάλες εταιρείες με έδρα τους την Αθήνα. Η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών με επαγγελματίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του τομέα θα ενισχύσει την κατανόησή τους για τις τρέχουσες τάσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία και η χρηματοοικονομική βιομηχανία.

 

Για την συμβολή της στην υποστήριξη της συγκεκριμένης εκδρομής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Ελληνική Τράπεζα – Hellenic Bank» για την γενναιόδωρη  χορηγία της και τη στήριξη της σε αυτή την εκπαιδευτική δράση που αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά εκπαιδευτική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες που συμμετέχουν σε αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή και συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της Σχολής ΔΙΟ να παρέχει μοναδικές εμπειρίες οι οποίες θα προσθέσουν νέα εφόδια για την επιτυχία στην επαγγελματική τους καριέρα.

 

0

Περισσότερα

Βίντεο: Εκπαιδευτική Επίσκεψη μεταπτυχιακών Φοιτητών στο εξωτερικό
Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα