Την ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή απένειμε στον κ. Φίλιππο Φιλή το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), αναγορεύοντάς τον σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, στη Λεμεσό. Η αναγόρευση του κ. Φιλή έγινε από τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη.

Χαιρετισμό στην τελετή απηύθυναν ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Βασίλης Δημητριάδης και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Καζάκος. Η παρουσίαση του έργου του τιμώμενου έγινε από τον Καθηγητή του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, Φώτη Παναγίδη. Στο πλαίσιο της τελετής, ο κ. Φιλής απηύθυνε ομιλία με θέμα “Οι Προκλήσεις της Ναυτιλίας στην Πορεία προς την Απανθρακοποίηση”.

Η ομιλία παρουσιάζεται εδώ.

0

Περισσότερα

Student Learning Day: Αναπτύξτε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας δεξιότητες
Ημερίδα για τους Καθηγητές Οικονομικών Μέσης Εκπαίδευσης με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της Χρηματοοικονομικής Παιδείας για τους νέους
Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ συγχαίρει τον Επίτιμο Διδάκτορα, κ. Φίλιππο Φιλή, για τη βράβευσή του στα 9α KEBE Business Leader Awards