Την ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή απένειμε στον κ. Φίλιππο Φιλή το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), αναγορεύοντάς τον σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, στη Λεμεσό. Η αναγόρευση του κ. Φιλή έγινε από τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη.

Χαιρετισμό στην τελετή απηύθυναν ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Βασίλης Δημητριάδης και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Καζάκος. Η παρουσίαση του έργου του τιμώμενου έγινε από τον Καθηγητή του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, Φώτη Παναγίδη. Στο πλαίσιο της τελετής, ο κ. Φιλής απηύθυνε ομιλία με θέμα “Οι Προκλήσεις της Ναυτιλίας στην Πορεία προς την Απανθρακοποίηση”.

Η ομιλία παρουσιάζεται εδώ.

0

Περισσότερα

Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα
Το Ταξίδι των Μεταπτυχιακών στην Αθήνα: Εξερεύνηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στους τομείς Ναυτιλίας και Χρηματοοικονομικών