Την ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή απένειμε στον κ. Φίλιππο Φιλή το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), αναγορεύοντάς τον σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, στη Λεμεσό. Η αναγόρευση του κ. Φιλή έγινε από τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη.

Χαιρετισμό στην τελετή απηύθυναν ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Βασίλης Δημητριάδης και ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Καζάκος. Η παρουσίαση του έργου του τιμώμενου έγινε από τον Καθηγητή του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, Φώτη Παναγίδη. Στο πλαίσιο της τελετής, ο κ. Φιλής απηύθυνε ομιλία με θέμα “Οι Προκλήσεις της Ναυτιλίας στην Πορεία προς την Απανθρακοποίηση”.

Η ομιλία παρουσιάζεται εδώ.

0

Περισσότερα

8 Πλήρεις Υποτροφίες – Προώθηση της Εξωστρέφειας και της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Φοιτητών
Αναβαθμισμένο και Καινοτόμο το Μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου
Συνέντευξη της Κοσμήτειρας Έλενας Καλοτύχου: Σύγχρονη εκπαίδευση για επιτυχημένη καριέρα στους τομείς της Ναυτιλίας και των Χρηματοοικονομικών