Σε μία σεμνή εκδήλωση στα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού Τσαβλίρη στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2020, η τελετή απονομής Υποτροφίας «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά». Η υποτροφία παραχωρείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τσαβλίρη και η οποία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα φοίτησης ύψους €4,200, της μεταπτυχιακής φοιτήτριας του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του ΤΕΠΑΚ, Γεωργίας Φωτίου.

Εκ μέρους του Ιδρύματος παρέστησαν ο Πρόεδρος Άκις Μοντάνιος, ο Γραμματέας Μιχάλης Ιερείδης και η Αναπληρώτρια Μέλος του Δ.Σ. Κατερίνα Παπαβασιλείου.
Στην εισαγωγική του ομιλία ο Πρόεδρος εξέφρασε τη λύπη του που δεν κατέστη δυνατόν να είναι παρούσα η Μαρία Φιλή, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της Ναυτιλιακής Εταιρείας Lemissoler Navigation Ltd η οποία, όπως ανέφερε, ήταν η ψυχή της Έκθεσης «Θάλασσα και Ναυτιλία» από την οποίαν προήλθαν τα έσοδα για την περσινή και φετινή υποτροφία.

Εκ μέρους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Καθηγητής Φώτης Παναγίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Συντονιστής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος, Παναγιώτης Ανδρέου, οι οποίοι συνεχάρησαν την υπότροφο και εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες του Πανεπιστημίου προς το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τσαβλίρη για την ευγενή χορηγία, ενώ επεσήμαναν πως η συγκεκριμένη ενέργεια εκτός του ότι αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας, ενισχύει την ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα παρέχοντας σημαντικό κίνητρο για αριστεία. Σημείωσαν πως η υποτροφία αυτή αποτελεί ακόμη μία αναγνώριση των προσπαθειών του Τμήματος Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του ΤΕΠΑΚ για ανάπτυξη των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων.

 

 

  

                                

0

Περισσότερα

Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα
Το Ταξίδι των Μεταπτυχιακών στην Αθήνα: Εξερεύνηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στους τομείς Ναυτιλίας και Χρηματοοικονομικών