Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Lemissoler Navigation Ltd, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, και στηρίζοντας έμπρακτα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ιδιαίτερα το Τμήμα Εμπορίου Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, απένειμε μία πλήρη υποτροφία ύψους €4,200, βάσει ακαδημαϊκών και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, στη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος «Ναυτιλιακά και Διοίκηση», Ζήνα Ναπολέωντος.

Εκ μέρους της Ναυτιλιακής Εταιρείας Lemissoler Navigation Ltd παρευρέθηκαν στην τελετή, ο κ. Φίλιππος Φιλής, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής, η κ. Μαρία Φιλή, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, ο κ. Μιχάλης Λαζάρου, Οικονομικός Διευθυντής και ο κ. Στέλιος Άδωνη, Εκτελεστικός Οικονομικός Διευθυντής.
Εκ μέρους του Τμήματος Εμπορίου Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρευρέθηκαν, ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Καθηγητής Φώτης Παναγίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Συντονιστής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος, Παναγιώτης Ανδρέου.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Φώτης Παναγίδης, συνεχάρη την υπότροφο Ζήνα Ναπολέοντος και εξέφρασε θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς την Ναυτιλιακή Εταιρεία Lemissoler Navigation Ltd, για την σημαντική και συνεχή βοήθεια που προσφέρει, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει τη συστηματική προσπάθεια του Τμήματος για την αναβάθμιση των σπουδών, την ανάδειξη της αριστείας, παράγοντες που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, που αριστεύουν και μοχθούν καθημερινά.

 

 

                                

0

Περισσότερα

8 Πλήρεις Υποτροφίες – Προώθηση της Εξωστρέφειας και της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Φοιτητών
Αναβαθμισμένο και Καινοτόμο το Μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου
Συνέντευξη της Κοσμήτειρας Έλενας Καλοτύχου: Σύγχρονη εκπαίδευση για επιτυχημένη καριέρα στους τομείς της Ναυτιλίας και των Χρηματοοικονομικών