«Αποφοίτησα από το Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών & Ναυτιλίας του ΤΕΠΑΚ με MSc στα Χρηματοοικονομικά και Ναυτιλιακά.

Η εμπειρία μου από το πρόγραμμα ήταν ουσιώδης, με βοήθησε να αναπτύξω τις γνώσεις μου στον τομέα των Ναυτιλιακών, ενώ μου έδωσε και την ευκαιρία να παρουσιάσω έρευνες μου μπροστά σε κόσμο.

Το Τμήμα έχει έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους φοιτητές τους. Ήταν πρόθυμοι να αφιερώσουν όσο χρόνο απαιτείται για να βοηθήσουν τους φοιτητές–είτε για θέματα σπουδών, είτε για ανεύρεση εργασίας.

Το πρόγραμμα μου έδωσε την ευκαιρία να μελετήσω σε μεγαλύτερο βάθος, αλλά και να κατανοήσω τους διάφορους τρόπους χρηματοδότησης μιας ναυτιλιακής επένδυσης, όπως, για παράδειγμα, της ανέγερσης ενός νέου πλοίου!

Προσωπικά, εργαζόμουν ήδη προτού αρχίσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, όμως ο τίτλος και γενικότερα οι γνώσεις από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με βοήθησαν να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο.

Πολύτιμη εμπειρία–για μένα έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο η γνωριμία μου με όλους τους καθηγητές του Τμήματος που είναι πρόθυμοι, ακόμη και σήμερα, να με συμβουλεύσουν και να με καθοδηγήσουν στα επόμενα μου βήματα. Νιώθω προσωπικά την ασφάλεια ότι πάντα βρίσκονται δίπλα μου άτομα του ευρύτερου χώρου, έτοιμα να με βοηθήσουν όταν και όποτε τους χρειαστώ.

Θα σύστηνα το πρόγραμμα του ΕΧΝ σε φίλους που θα ήθελαν να επεκτείνουν τις γνώσεις στους στα ναυτιλιακά και, ειδικότερα, στη χρηματοδότηση στη Ναυτιλία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπερτερεί σε θέματα χρηματοδότησης στη Ναυτιλία, δίνοντας, παράλληλα, τις κατάλληλες και απαιτούμενες βάσεις για ανεύρεση εργασίας.»

0

Περισσότερα

8 Πλήρεις Υποτροφίες – Προώθηση της Εξωστρέφειας και της Επαγγελματικής Κατάρτισης των Φοιτητών
Αναβαθμισμένο και Καινοτόμο το Μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου
Συνέντευξη της Κοσμήτειρας Έλενας Καλοτύχου: Σύγχρονη εκπαίδευση για επιτυχημένη καριέρα στους τομείς της Ναυτιλίας και των Χρηματοοικονομικών