«Αποφοίτησα από το Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του ΤΕΠΑΚ, με MSc στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η εμπειρία από το πρόγραμμα ήταν εξαιρετική!

Μία από τις σημαντικότερες ικανότητες που με βοήθησε να αναπτύξω ήταν η ανάπτυξη κριτικής σκέψης, ενώ, σε πιο γενικό επίπεδο, υπάρχει, θεωρώ, καλύτερη και βαθύτερη εστίαση στις σπουδές από άλλα προγράμματα άλλων πανεπιστημίων. Εδώ αναπτύσσεται, επίσης, η βαθύτερη απορρόφηση γνώσεων.

Τέλος, θα έλεγα πως υπάρχει ευκολότερη, συγκριτικά, εύρεση εργασίας—αξίζει να αναφέρω πως η αναφορά και μόνο του ΤΕΠΑΚ ως πανεπιστήμιο φοίτησης άφησε καλές εντυπώσεις στους εργοδότες στους οποίους απευθύνθηκα. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω δουλειά. Αντιθέτως, είχα βρει δουλειά μόλις δύο μήνες αφότου τελείωσα το πτυχίο μου!

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες και για την άψογη συνεργασία μου με τους καθηγητές μας αλλά και για το ακαδημαϊκό επίπεδο, όμως θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό που ήταν το πιο σημαντικό για μένα: στην ανάπτυξη της κριτικής μου σκέψης. Μέσα από τον τρόπο διδασκαλίας, αλλά και από τους ίδιους τους καθηγητές μου, έμαθα να αναπτύσσω την κριτική σκέψη, να διευρύνω το τρόπο σκέψης μου και να έχω αυτοπεποίθηση να εκφράσω την άποψή μου για οτιδήποτε.

Θα το σύστηνα σε άλλους ανεπιφύλακτα, ήδη το έχω κάνει, γιατί πρόκειται για ένα αξιόλογο πανεπιστήμιο.»

0

Περισσότερα

Μεγάλος νικητής του CFA Research Challenge 2024 το ΤΕΠΑΚ
Student Learning Day: Αναπτύξτε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας δεξιότητες
Ημερίδα για τους Καθηγητές Οικονομικών Μέσης Εκπαίδευσης με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της Χρηματοοικονομικής Παιδείας για τους νέους