“Το όνειρο μου από παιδί ήταν να καταφέρω να αποκτήσω μια δουλειά και να κτίσω την καριέρα μου σε ένα τομέα που να με γεμίζει και να με εμπνέει–με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Νιώθω τυχερός θα έλεγα, γιατί μέσω των σπουδών μου μέχρι τώρα έχω έρθει σε επαφή με δύο τέτοιους τομείς (μεταξύ άλλων)–τα Ναυτιλιακά και τα Χρηματοοικονομικά, που μπορούν ακόμα να συσχετιστούν μεταξύ τους, και έχω κάνει πολύτιμες γνωριμίες οι οποίες μπορούν στο μέλλον να με βοηθήσουν στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Μπορώ να πω με σιγουριά πως η πολυτιμότερη εμπειρία που είχα κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών, δεν ήταν άλλη παρά η ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ με εκλεκτούς καθηγητές, καταξιωμένους στον τομέα τους

και, συνεπώς, να επωφεληθώ από τις ακαδημαϊκές, αλλά περισσότερο από τις πρακτικές τους γνώσεις περί των δύο αντικείμενων του Μεταπτυχιακού προγράμματος. Επίσης, ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του προγράμματος, ήταν η έμφαση που δόθηκε στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης, αλλά και στην εφαρμογή της θεωρίας των βιβλίων στην πράξη.

Όσο αφορά τα μετέπειτα βήματα μου, Βλέπω τον εαυτό μου να ανελίσσεται εντός της εταιρείας στην οποία εργάζομαι αυτή τη στιγμή, χωρίς φυσικά να αποκλείω τη πιθανότητα εκμετάλλευσης κάποιας αξιόλογης ευκαιρίας που πιθανόν να παρουσιαστεί στον ευρύτερο τομέα των Χρηματοοικονομικών ή/και Ναυτιλιακών.”

0

Περισσότερα

Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα
Το Ταξίδι των Μεταπτυχιακών στην Αθήνα: Εξερεύνηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στους τομείς Ναυτιλίας και Χρηματοοικονομικών