Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 παρουσίαση της Baker Tilly στους φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ. Η Regional Head of HR της Baker Tilly κυρία Μαρκέλλα Αντωνοπούλου παρουσίασε τις υπηρεσίες που προσφέρει η Baker Tilly στους πελάτες της καθώς επίσης και τις ειδικότητες τις οποίες μπορούν να επιλέξουν και να ακολουθήσουν οι απόφοιτοι του ΤΕΠΑΚ όπως για παράδειγμα, το Reporting, Auditing, Taxation, Finance και Consulting.

 

Η κυρία Μαρκέλλα ενημέρωσε για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Baker Tilly στους φοιτητές, φοιτήτριες και απόφοιτους του ΤΕΠΑΚ όπως για παράδειγμα τα τρίμηνα, πεντάμηνα και καλοκαιρινά internships, θέσεις για λογιστές και ελεγκτές  και θέσεις για trainees  για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων όπως το ACA, ACCA, CFA, ADIT και IIA.

 

Τέλος η κυρία Μαρκέλλα συμβούλευσε τι πρέπει να προσέξουν οι φοιτητές και φοιτήτριες στην ετοιμασία του βιογραφικού τους καθώς επίσης πως πρέπει να προετοιμαστούν πριν την προσωπική συνέντευξη και τι πρέπει να προσέξουν κατά την διάρκεια της προσωπικής συνέντευξης. 

 

0

Περισσότερα

Βίντεο: Εκπαιδευτική Επίσκεψη μεταπτυχιακών Φοιτητών στο εξωτερικό
Ανακοίνωση Υποτροφιών Αριστείας 2024 – 2025
Διοργάνωση τοπικού διαγωνισμού για την επιλογή της Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα