Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου εκφράζει την οδύνη των Μελών της και του Κοσμήτορα προσωπικά, για τον αδόκητο θάνατο ενός συνεργάτη και φίλου, του Καθηγητή Ηλία Βισβίκη.

Ο Καθηγητής Ηλίας Βισβίκης υπήρξε ένας άριστος επιστήμονας με μεγάλη προσφορά στο γνωστικό αντικείμενο των ναυτιλιακών και σημαντικό έργο στο τομέα των χρηματοοικονομικών της ναυτιλίας και της εταιρικής διαχείρισης κινδύνου στη ναυτιλία. Μας αφήνει πραγματικά πλούσια παρακαταθήκη συγγραφικού έργου. Ο Καθηγητής Ηλίας Βισβίκης ήταν υπόδειγμα δασκάλου που κέρδιζε το ακροατήριο του με την γνώση του και με την αφοσίωση που εξέπεμπε, εμπνέοντας του φοιτητές του. Ο άνθρωπος Ηλίας Βισβίκης ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και φίλου.

Φίλε Ηλία το στίγμα σου θα παραμείνει ανεξίτηλο και οι ακαδημαϊκοί της ναυτιλίας και των χρηματοοικονομικών που τόσο πιστά υπηρέτησες θα σε τιμήσουν όπως σου αξίζει.

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του.

0

Περισσότερα

Student Learning Day: Αναπτύξτε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας δεξιότητες
Ημερίδα για τους Καθηγητές Οικονομικών Μέσης Εκπαίδευσης με θέμα την ανάγκη ενίσχυσης της Χρηματοοικονομικής Παιδείας για τους νέους
Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΠΑΚ συγχαίρει τον Επίτιμο Διδάκτορα, κ. Φίλιππο Φιλή, για τη βράβευσή του στα 9α KEBE Business Leader Awards