ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

 

 

Τελετή Απονομής Υποτροφίας Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη

 

Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 12:30, πραγματοποιείται η τελετή απονομής της Υποτροφίας  «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά», στο Ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό.

Το Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας, ανακοίνωσε την υποτροφία για την πραγματοποίηση σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, πλήρους φοίτησης, στο «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά» το Μάιο του 2019. Η υποτροφία θα παραχωρηθεί από το Πολιτιστικό  Ίδρυμα Τσαβλίρη και η χρηματοδότησή της θα γίνει από τις χορηγίες που προκύπτουν από την Έκθεση Έργων Τέχνης με θέμα «Θάλασσα και Ναυτιλία». Η υποτροφία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα φοίτησης της φοιτήτριας μας Ελένης Καρνάου στο  μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί επίσης απονομή τιμητικών διπλωμάτων στους χορηγούς της έκθεσης «Θάλασσα και Ναυτιλία», από τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος, κύριο Γιώργο Τσαβλίρη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη, εκπρόσωπος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και εκπρόσωπος του Υφυπουργείου Ναυτιλίας Κύπρου.

0

Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Προπτυχιακών Φοιτητών στο Experience Center της PwC Cyprus
Πρόταση εισαγωγής αυτοδύναμου μαθήματος Χρηματοοικονομικής Παιδείας στη Μέση Εκπαίδευση
Μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής ΔΙΟ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου