Το Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλιακών ανακοινώνει μια (1) υποτροφία για την πραγματοποίηση σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου πλήρους φοίτησης στο «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά».

Η υποτροφία θα παραχωρηθεί από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τσαβλίρη και η χρηματοδότησή της θα γίνει από τις χορηγίες που θα προκύψουν από την Έκθεση Έργων Τέχνης με θέμα «Θάλασσα και Ναυτιλία».

Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στην Γκαλερί Μορφή στην Λεμεσό. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του «Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού» κ. Μίμης Σοφοκλέους, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη κ. Γιώργος Τσαβλίρης.

Η υποτροφία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα για φοιτητή/τρία του μεταπτυχιακού προγράμματος «Μάστερ στα Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά» και θα απονεμηθεί σε φοιτητή/τρια που θα γίνει δεκτός/ή για έναρξη σπουδών πλήρους φοίτησης στο εν λόγω μάστερ τον Σεπτέμβριο του 2019. Περισσότερες πληροφορίες για αιτήσεις στα μεταπτυχιακά του Τμήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

0

Περισσότερα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Προπτυχιακών Φοιτητών στο Experience Center της PwC Cyprus
Πρόταση εισαγωγής αυτοδύναμου μαθήματος Χρηματοοικονομικής Παιδείας στη Μέση Εκπαίδευση
Μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής ΔΙΟ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου